Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KAMIENIARZ - biedne małe niekochane dziecko i jego fumfle - Komar i reszta... c.d2

mr.hihi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba szanowny moderatorku "marihuana661" jasno Ci odpowiedzialem. problemy ze zrozumieniem ?

ja wiem, rozumiem, tutaj się uwielbia przekrętasów....

i przestan mi pisac o spamowaniu, bo tylko wspomnialem o SS'ach. blokuj posty caly czas i wyrzucaj do smietnika, a napiszę kolejny następny :)

i nie pal tyle tego swinstwa bo to na glowe szkodzi :D

A oto tresc mojego posta:

Założyłem ten temat by każdy mógł sobie porozmawiać na temat tych wspaniałych i pomocnych osób.

Z góry mówię, że nie jestem z żadnego supportu i odpuśćcie sobie pisanie takich bzdur.

Chce tylko zobaczyc jakie zdanie maja na temat tego goscia gracze DO.

Jak dla mnie to banda oszustów i krętaczy szukająca taniej sensacji. Wrzucają na forum jakieś nędzne przerabiane (sfabrykowane) SSy, że niby odkrywają cała prawde.

Zenujące i totalnie beznadziejne.

Ciekawy jestem ile kont zbanowanych lub tych, które otrzymały ostrzeżenia oraz odjęto im pewne rzeczy mają te gnojki na sumieniu.

Wielcy cheaterzy.... smiechu warci... oni z cheatowaniem mają tyle wspólnego, co ja z byciem kosmonautą.

Bo znaleźli hasło na TS i siedzieli na poczekalni oraz płakali na forum, że więcej sie nie da zrobic...

A taka tępa strzała sprzedaje uridium za niby połowę ceny, a potem wielki płacz bo konto zbanowane za takie akcje....

Czy aż tak Wam cięzko zrozumieć, że oni działają na Waszą niekorzyść ?

Widać, że gość ma spaczoną psychikę, może go w domu krzywdzili... kto wie....

Ale na pewno jest za malutki by nazywać się cheaterem, bo nic kompletnie nie potrafi i jest na tyle głupi, że wydaje mu się, że go nie złapią. Prędzej czy później to się stanie, wystarczy, że jeden z jego klientów go wkopie i po temacie.

Ciekawi mnie, czy obydwaj panowie spotkają się w jednym zakładzie karnym...

A Ty komarek za dużo paplasz na TS... ale tak ma każdy erotoman-gawędziarz. Często mi sie chciało żygać od tej twojej paplaniny.

A jak ktoś jest taki durny, że daje się dymać takim debilom, to szczęscia i zdrowia życzę.

Opublikowano

nie rób spiny... powiedz mi czego ty zazdrościsz, że tak na mnie floodujesz?

1. "komara i reszty" nie znam. tylko z widzenia na mpc

2. "biedne male niekochane dziecko" - bys sie zdziwil

3. "

Wrzucają na forum (...)" - gdzie ja na mpc cos wrzucalem?

4. "mają te gnojki na sumieniu" - każdy kupuje na własne ryzyko, wiemy to od dawna. i prosze nie obrazaj bez powodu

:)

5. "oni z cheatowaniem mają tyle wspólnego, co ja z byciem kosmonautą." - a kto twierdzil ze 'my', a wlasciwie ja, jestem cheaterem?

6. "A taka tępa strzała sprzedaje uridium za niby połowę ceny, a potem wielki płacz bo konto zbanowane za takie akcje...." - to nie ja okazuje cechy 'tępej strzały'... i jakoś o banie za uri nie słyszałem. ta metoda jest nie do wykrycia no chyba, że ktoś kupującego zgłosił do supportu

7. "Widać, że gość ma spaczoną psychikę" - powiedz jeszcze raz GDZIE to widać, bo jakoś nie widzę?

8. "wydaje mu się, że go nie złapią" - a za co mają mnie łapać?

opanuj słownictwo kidzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...